De Grote Sinterklaasloterij gaat digitaal!

De ondernemersverenigingen van Edam en Volendam investeren in een digitaal en duurzaam spaarsysteem. Snel, contactloos en digitaal sparen bij uw lokale ondernemers. #KOOPLOKAAL #SPAARLOKAAL en WIN!

#KOOPLOKAAL en spaar voor Sinterklaasloten

Bij maar liefst 108 deelnemers in Edam en Volendam spaart u bij iedere besteding uw aankoopbedrag in punten. Voor iedere 25 gespaarde punten ontvangt u een ‘virtueel’ Sinterklaaslot waarmee u meedingt in de Grote Prijzentrekkingen.

Installeer de Piggy-app of vraag naar de Piggy spaarkaart

Sparen voor Sinterklaasloten kan alleen met de Piggy-app op uw telefoon of een Piggy spaarkaart. Zorg dus dat u de Piggy-app op tijd installeert en uw account is geactiveerd. Vergeet bij het aanmelden vooral niet uw naam en adresgegevens, zodat Sinterklaas uw gewonnen prijzen thuis kan bezorgen. De speciale Piggy spaarkaarten zijn vanaf 26 oktober al verkrijgbaar bij de aangesloten deelnemers. Activeer ze op tijd bij een van de deelnemers.

Vragen over de actie? Op onze FAQ pagina vindt u vast een antwoord! Kijk snel via 

https://ondernemendvolendam.nl/faq/   

Sparen via de Piggy-app

Sparen via de Piggy-app heeft een extra voordeel t.o.v. sparen via de spaarkaart. In de app kunt u namelijk altijd direct uw gespaarde punten en gespaarde Sinterklaasloten inzien. Download de Piggy-app in de Apple- of Play Store en denk aan uw adresgegevens bij het registreren!

Spaart u al via Piggy? Bijvoorbeeld bij andere winkels in Edam-Volendam? Dan hoeft u niets te doen! Met uw bestaande spaarkaart of Piggy-app spaart u automatisch mee voor Sinterklaasloten tijdens de actieperiode. Dat is pas handig.

Download de Piggy app direct op uw telefoon: https://piggy.nl/app

4 Grote Prijzentrekkingen

Met uw gespaarde Sinterklaasloten dingt u mee naar meer dan 300 prijzen!
Vanaf zondag 15 november worden wekelijks in 4 Grote Prijzentrekkingen 76 prijzen verloot.
De uitslag van deze trekkingen zullen door niemand minder dan Sinterklaas zelf bekend worden gemaakt op onze Social Media kanalen, RTV LOVE, in de Nieuw-Volendam, Stadskrant en op onze website.

Gewonnen prijzen worden uitgekeerd in de bekende Sinterklaas Cadeaubonnen. Deze speciale Sinterklaas Cadeaubonnen zijn uitsluitend te besteden bij deelnemers aan de Grote Sinterklaasloterij. Benieuwd bij welke ondernemers u kunt sparen en uw gewonnen prijzen kunt verzilveren? Kijk dan naar onze deelnemerslijst op onze website: https://ondernemendvolendam.nl/deelnemers/

Looptijd Grote Sinterklaasloterij

Uitgifte spaarpunten van maandag 2 november t/m zaterdag 5 december

Sponsoren

Zonder de financiële steun van onze sponsoren is deze actie niet mogelijk.
Graag bedanken wij onze sponsoren: