Grote Sinterklaasloterij 2018

Grote Sinterklaasloterij 2018

Grote Sinterklaasloterij 2018 groter dan ooit!

 • LOVE tv-uitzendingen terug van weggeweest!
 • 101 deelnemende winkeliers
 • Aansluiting leden Ondernemersvereniging Edam

Op maandag 5 november gaat de Grote Sinterklaasloterij 2018 van start! Vanaf dat moment krijgt u als consument bij alle deelnemende winkeliers uw bestede bedrag in Sinterklaasloten retour, waarmee u kans maakt op meer dan € 30.000,- aan prijzen!

Aansluiting winkeliers Edam

Dit jaar is de Grote Sinterklaasloterij groter dan ooit! Maar liefst 20 winkeliers in Edam doen dit jaar ook mee aan deze mooie actie. Daarmee komt het totaal aan deelnemers uit op 101. Een bijzondere mijlpaal. En dat merkt u straks in de prijzenpot!

De Grote Sinterklaasloterij 2018 werkt als volgt:

U ontvangt bij elke aankoop het bestede bedrag terug in Sinterklaasloten. De Sinterklaasloten worden uitgegeven in coupures van € 5,- € 10,- € 25,- € 50,-. Alle ingevulde en ingeleverde Sinterklaasloten loten mee voor mooie prijzen. Ingevulde Sinterklaasloten kunnen worden ingeleverd bij alle aangesloten winkeliers, voorzien van naam- en adresgegevens of een uniek Pietenpasnummer, op te vragen via de website www.grotesinterklaasloterij.nl.

Pietenpas

Op de Sinterklaasloten dient u uw NAW-gegevens in te vullen. Hier is ook een simpelere oplossing voor. Op www.grotesinterklaasloterij.nl kunt u zichzelf registreren met NAW-gegevens en e-mailadres, in ruil voor een uniek en makkelijk te onthouden Pietenpasnummer dat op alle loten kan worden ingevuld. Door alleen dit nummer op het lot te vermelden, kan de organisatie via de opgezette database gelijk zien welke persoon er aan het nummer gekoppeld is. De Pietenpas is verkrijgbaar bij iedere deelnemende winkelier. Met deze Pietenpas op zak kunt u extra prijzen winnen! Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en worden na afloop direct verwijderd.

4 Grote Lotentrekkingen

Uit alle ingeleverde loten worden iedere week 40prijswinnende loten getrokken. Uitslagen worden gepubliceerd in de NIVO en de Stadskrant, op www.grotesinterklaasloterij.nl, de kabelkranten en op facebook. Alle prijzen worden uitgekeerd in speciale Grote Sinterklaasloterij cadeaubonnen, uitsluitend te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Tv-uitzendingen op de LOVEterug van weggeweest!

Dit jaar wordt de Pietenpas Winkelshow vervangen door live tv-uitzendingen op de LOVE. Vier weken lang wordt op zaterdagavond om 18.30 uur op kanaal 40 van Ziggo de ‘Sinterklaas Prijzenjacht’ uitgezonden, gepresenteerd door Jenny Smit.

Met behulp van de grote Pietenpasdatabase worden wekelijks gelijktijdig met de grote prijzentrekkingen een aantal loten als winnaar getrokken. Deze winnaars worden op de woensdag voorafgaand aan de uitzending via de Nivo en Facebook uitgenodigd om deel te nemen aan de Sinterklaas Prijzenjachtop zaterdag. Daarnaast worden kort voor iedere live-uitzending een aantal namen bekendgemaakt. Deze potentiële winnaars worden opgeroepen om snel naar de RTV LOVE-studio te komen om daar eveneens mee te doen aan de Sinterklaas Prijzenjacht.

De Sinterklaas Prijzenjacht bestaat uit een spel waarin de deelnemers een aantal vragen wordt gesteld. Het spel bestaat per uitzending uit 2 voorrondes en 1 finaleronde, met per ronde maximaal 4 deelnemers, afhankelijk van de opkomst. Uit iedere voorronde gaan de 2 kandidaten met de meeste punten door naar de finaleronde. In de finaleronde mag een kandidaat na een goed antwoord direct een deurtje openen van de Prijzenkast. In deze Prijzenkast zitten prijzen t.w.v. € 150,- € 250,- € 350,- of € 440,- verstopt. Verliezers ontvangen allen een troostprijs t.w.v. € 80,-.

Sponsoren

Zonder de financiële ondersteuning van onze sponsoren is deze actie niet mogelijk.  Graag bedanken wij onze sponsoren:

 1. Hoofdsponsor Drukkerij-Uitgeverij NIVO
 2. Kwakman Groep
 3. Okébox Self-storage
 4. Bond administratie/advies
 5. Molenaar & Zwarthoed adviseurs
 6. Nemassdeboer makelaars & verzekeringen
 7. Nbc van roemburg & partners accountants/adviseurs
 8. E.T.B. Cas Sombroek
 9. Hein Koning administratie en belastingadvies
 10. Grafisch Goed
 11. Vd 119 – Vis van het schip
 12. Sierbestrating Jonk
 13. Duurzaamaan
 14. Platvis
 15. Bij ’t Vuur Installatietechniek
 16. Nieuw Leven