Streven naar bevordering/in standhouding van een gezond ondernemersklimaat in Edam-Volendam en behoud van het economisch evenwicht tussen de winkelgebieden onderling. In Volendam werkt bijna de helft van de beroepsbevolking in de eigen gemeente.

Streven naar integratie tot één sterke ondernemersvereniging in onze gemeente, inclusief Edam, Volendam en De Zeevang met één gezamenlijke cadeaubon ‘t Bottertje, alleen te besteden bij alle aangesloten detailhandelsvestigingen. 

Dit geld blijft circuleren binnen de gemeente Edam- Volendam. 

Ondernemersvereniging Edam heeft zich in juli 2015 aangesloten bij Ondernemend Volendam om een nauwere samenwerking mogelijk te maken, ter ondersteuning/versterking van de gevestigde detailhandel in Edam en Volendam.

Werken aan de behoud van de 2e plaats (na Purmerend) op de ranglijst van aantrekkelijke winkelgebieden in Waterland en bevordering van het consumentenbezoek  zowel binnen Edam-Volendam als vanuit de regio, waartoe diversiteit, een breed aanbod van hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid, goede en betrouwbare service, gerichte promotie en PR, gratis parkeren, een belangrijke bijdrage vormen. 

Sluit Menu
Sluit menu