Mina Mediterrane Verswinkel

Mina Mediterrane Verswinkel

174450233_1413649885665131_6747753509545545948_n

Mina Mediterrane Verswinkel

Gerechten van Mina vanuit professionele keuken en de liefde van mama!

Mina het dorpje waar Chefkok vandaan komt staat bekend om haar veelzijdige gerechten, met roots in Libanon en Griekenland is deze veelzijdigheid terug te zien in alle mediterrane specialiteiten.

In 2016 is de eerste stap gezet richting het huidige concept, bekend als Mina Mediterrane Verswinkel. Met recepten die van generatie op generatie zijn overgebracht, die tevens met veel liefde worden klaargemaakt.

Al snel bleek het in Edam op de Keizersgracht een succesverhaal en het werd steeds bekender in de regio. Ondertussen werden we  gevraagd voor een NPO-programma, waarin de smaak van huisgemaakte Hummus werd getest  en wonnen we de prijs van de beste Hummus. Met liefde en passie gemaakt door mijn moeder, van een authentiek recept.

Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met gerechten uit andere landen. Het budget werd intussen ook wat groter en toen bedachten we het idee om Mina ook in Volendam te vestigen. Een toevoeging aan het dorp. Met een mediterrane verswinkel zijn we de eerste in de regio!

We halen specialiteiten uit Frankrijk, Turkije, Griekenland, Spanje, Italië, Libanon en Marokko. We zijn er trots op dat we de eerste zijn, die de specialiteiten van de landen rondom de mediterrane zee naar de regio brengen.

Ook op het gebied van kruiden is er voor ieders wil wat, met driehonderd soorten kruiden in onze rekken. Mensen die van koken houden, kunnen gerechten komen samenstellen. We hebben allerlei soorten azijn, pasta’s, rijst en olijfoliën, die u niet in de supermarkt vindt

We zien u dan ook graag terug in een van onze vestigingen voor de lekkerste en gezondste mediterrane specialiteiten!

adres

U kunt ons vinden op dit adres

Burg. van Baarstraat 12 1131 WT Volendam

BELLEN

U kunt ons bellen op dit nummer

0299223740

website

Bezoek onze website

www.mina-verswinkel.nl